středa 14. prosince 2011

a vůně mrtvých františek byla cítit ještě dlouho poté..

.. co vítr rozfoukal popel, a lidé přestali slzet.

neumim si svůj večer už představit jinak, než s vanilkově vonící františkou. je to osvobozující. tma (s lampičkou), františka.. a většinou i notebook, hudba..
byla jsem přemluvena jít do čajky, na vodnici, bylo to fajn, jablková, a taky nějakej dobrej čínskej čaj, a spoustu rohlíků a skvělá čajková atmosféra, všude koberce, oranžový přítmí a tak. hodně sem se smála, ale sem ted nějaká unavená. ze školy chcípám, matiku sem tedka totálně posrala. nebaví mě se učit na zemák, nic mě nebaví. nic nic nic nic já sem prostě rozenej.. povaleč
včera byli ve škole trhy, byl tam dimot, ale neviděl mě, naštěstí. já sem ho viděla, a vyhovuje mi že jsme se 'nesetkali'. jinak byli trhy fajn.. celkem. nic sem neprodávala, jen jedla, a posílala lidi ať mi něco koupěj nebo dostávala věci zadarmo, jak výhodné!
křuplo mi v zádech (asi) nebo nevim kde, ale bolej mě záda.. chmhmch. cejtim se teď prázdná, jako prázdnej šálek. je to divný. sem vesměs šťastná - měla bych bejt - ale i tak.. nevim, sem divná nějaká. a prázdná. a článok o ničem, ale prostě.. chtěla sem něco napsat.

je neotočená a tak všechno, ale dotváří atmošku tý čajky, i když to není čajka (:D)

8 komentářů:

  1. Kámoška byla nedávno taky v čajce :)) :D.
    Budeš šťastná, máš asi špatnější období, ale to přejde, uvidíš a bude ti fajn:). kéž bych to mohla říct o sobě :D :/

    OdpovědětVymazat
  2. čajovna, dlouho jsem tam nebyla! půjdem příští týden, vždycky sedíme, vypijeme spóustu čaje a jen se smějem.Moc fajn :)

    OdpovědětVymazat
  3. To rozhodně :) připadám si tam blíž všemu. Vodní dýmku si pod čajovnou nevybavuju, jen čaje a čaje. My teda nemáme moc pravou čajovnu, jen takový kout v kavárně.Mívali jsme úžasnou. Ale byla jsem malá. A děkuju! I když to tedy není zcela na místě, nakreslila mě tak jedna sedmikráska.

    OdpovědětVymazat
  4. Třeba je tomu tak u nás taky, ale neznám nikoho, kdo do čajovny chodí.Jů, úplně si to umím představit, krásně voňavý atak. My na stěně strom, taky přítmí, nízký stoleček a takové ty veliké polštáře na kterých se sedoleží. Asi to nejsou polštáře. A mohou tam teda sedět tak dvě skupinky, což se celkem málo no, ale zatím jsme tam pokaždé-až na jednu výjimku- byly úplně samy. :) Ale třeba v Poděbradech je taková správná krásná čajovna!

    OdpovědětVymazat
  5. aww,díky! vážně mě to potěšilo:)

    u nás by teď trhy měly být taky, ale zatim je tu celkem mrtvo,tak se uvidí. miluju na trzích ty mastný bramboráky, který jsou tak odporný až jsou dobrý, a punč. mňam. v čajce jsem nebyla ani nepamatuju, mám tam ráda atmosféru, jak cítíš jenom vodárku, piješ čaj a o nic víc nejde,pohodička prostě:)

    OdpovědětVymazat
  6. čajovny jsou skvělý,už dlouho jsem tam nebyla:(
    a vodní dýmku jsem měla jen jednou,byla úžasná-máta a citrón.
    jo,koupím si františky,krásně voní,tu pravou svíčku nikdy neseženu.kdes je koupila? myslíš,že v batavii sou?

    OdpovědětVymazat
  7. co je to frantiska?
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat